Lefkada digitális útikönyv
- BEMUTATÓ -
Lefkada 2020 digitális útikönyv - bemutató letöltése

Töltsd le az egyik aprócska, ám igen bájos lefkadai strand, Afteli képes leírását!

A Lefkada 2020 digitális útikönyv több, mint 650 oldalon mutatja be Neked a szigetet - a letölthető PDF ebből tartalmaz egy aprócska szeletet.

A színes verzió alatt a FF, azaz a fekete-fehér, szöveges, nyomtatásra ajánlott kivonat is letölthető!

Lefkada digitális útikönyv
FIGYELEM!
Rendeld meg időben!

Technikai okok miatt 2020. 07. 21 és 2020. 07. 31 között a Lefkada digitális útikönyv rendelés és küldés teljesen szünetel! A legkésőbb 2020. 07. 21-én rendelők, illetve a küldés díját legkésőbb még aznap kiegyenlítők számára a digitális útikönyv természetesen még elküldésre kerül.

A július 21-et követő technikai szünet időtartama alatt sem rendelésre, sem küldésre nem lesz lehetőség. A technikai szünetet követően a következő rendelési és küldési lehetőség 2020. 08. 01-től lesz ismét elérhető.
Lefkada digitális útikönyv
Lefkada fényképezés, kék színek


Fotózásban Partnerünk az Olympus

Az Olympus cserélhető objektíves PEN és OM-D fényképezőgépeivel a nyaralási fotók bámulatos minőségben örökíthetőek meg. Szeretettel ajánljuk őket minden nyaralónak hogy élményeiből a legjobbat hozhassa ki.
Bővebben az Olympus fényképezőgépeiről...
Lefkada fényképezés, kék színek


Biztosításban Partnerünk a Biztositas.hu

Hasonlítsd össze a legnagyobb biztosítók ajánlatait Biztositas.hu kalkulátorában, kösd meg utasbiztosításod olcsóbban, és spórolj a lefkada.hu kedvezményre jogosító kuponkódjával!
Tovább a kedvezményre jogosító kuponkódhoz...