Nidri beach

NIDRI BEACH (Nidri strandja)

Paralia Nidri, Nydri beach

A sokak által kedvelt üdülővárosnak, Nidrinek saját strandja is van, mely Lefkada keleti oldalának nyugodt vizű tengerpartja.

Nidri rendkívül kedvelt település Lefkada szigetén, ahol nyaranta rengeteg utazó tölti szabadságát. A fővárostól, Lefkadavárostól kb. 16 kilométerre fekvő Nidri apartmanjait és studióit az utazási irodák vendégei és az egyénileg autóval Lefkadára utazók egyaránt gyakran választják szálláshelyül, hiszen a sziget egyik fő nyaralócentruma, ráadásul Nidri beach néven saját stranddal is rendelkezik.

Nidri strandja (Nidri beach)

Ha szállást keresünk Nidriben vagy környékén, a helyi apartmanokat és studiókat, illetve az értékeléseiket itt találjuk, csak kattintsunk ide!

Lefkada Nidri szállás apartman

Milyen Nidri strandja?

A festői környezetű, hegyek és szigetek ölelésében fekvő Nidri egyben fürdőhelyet is jelent is az ide utazók számára, akik Lefkada keleti oldalának sima, hullámoktól zavartalan víztükrében úszkálhatnak. Nidri strandja, avagy a Nidri beach főként sóderszerűen aprókavicsos parttal rendelkezik, közel hozzá a háttérben apartmanok, vízparti bárok, kávézók és néhány étterem is fekszenek.

Nidri strandja Lefkada (Nidri beach)

Nidri tengerpartján közkedveltek a vízisport lehetőségek is, ahol a parasailing, a banán, a fánk, és a manapság divatos SUP bérlése is igénybe vehető. Az ide utazók véleményei és a beszámolók szerint Nidri strandja (Nidri beach) megadja az alapvető tengerpart élményét az itt fürdő nyaralóknak, hasonlóan a sziget keleti részének Nikiana, Ligia és Vasiliki településeinek strandjaihoz.

Lefkada nyugati részének legszebb tengerpartjai, mint amilyen a Porto Katsiki beach, Kathisma beach, a Mylos beach és a többi híres tengerpart, természetesen egészen más látványt és hangulatot nyújtanak, melyeknek egy részét Nidriből csak autóval, motorral, hajókirándulással tudjuk megközelíteni.

Milyen fontos dolgokat érdemes tudni Nidri strandjáról?

  • Milyen lényeges információk vannak, melyeket feltétlenül ismernünk kell, ha Nidri strandját látogatnánk meg?
  • Melyek Nidri strandjának részei, és mit kell róluk tudni a térképeken, beszámolókban látott információkon túl?
  • Mire kell nagyon figyelni Nidriben, ha helyben is szeretnénk strandolni?
  • Melyik az a környék, amit kifejezetten érdemes itt elkerülni szállásfoglalásnál, ha fürdeni akarunk?

Nidri tengerpartjának legjobb képes leírását is keressük meg az aktuális Lefkada digitális útikönyvben, vagy navigáljunk Nidri strandjához a tartalomjegyzékből. Ha Nidriben akarunk nyaralni vagy tervezünk itt strandolni, a letölthető útikalauzban mindenképpen nézzük át azokat a fontos információkat, amit Nidri tengerparti részeiről fontos tudni.

Lefkada Nidri strand

Szállások Nidriben

Nidri Lefkada egyik legnépszerűbb nyaralócentruma, ahol nem csupán az apartmanok, studiók és szállodák húzódnak kilométereken át, hanem az éttermek, a bárok, szupermarketek és ajándéküzletek is. A hangulatos kikötő a hajókirándulásoknak és fakultatív programoknak kiindulóhelye, így ide érkezve nagyon sok program közül választhatunk. Nidri strandja akár a kisebb gyerekek számára is alkalmas, azonban ilyen esetben sem mindegy, hol van a városban a szállásunk.

A szállásokat és a róluk írt véleményeket Nidriben a következő linken találjuk, csak kattintsunk ide a helyi apartmanokhoz, studiókhoz, és a nyaralók által írt tapasztalatokhoz. Ezeket a véleményeket, tapasztalatokat azért is célszerű elolvasni, mert mindig segíthetnek a döntésben a szállásfoglalásnál, hogy mire érdemes számítani, ha egyénileg utazunk Lefkadára nyaralni.

Lefkada sziget szállások
error: