Lefkada digitális útikalauz felhasználási feltételek

Lefkada digitális útikalauz Felhasználási Feltételek

Jelen szabályzat a mindenkori Lefkada digitális útikalauzt és a szabályzatot betartó vásárlókat védi. Az alábbi feltételek a Lefkada digitális útikalauz használatát szabályozzák.

A Lefkada digitális útikalauz küldésének megrendelésével a Megrendelő / Vásárló elismeri, hogy elolvasta, megértette, illetve magára és környezetére nézve kötelezőnek fogadja el az alábbi Felhasználási Feltételeket.

A Lefkada digitális útikalauz (továbbiakban: Útikalauz) felhasználója a megrendelő természetes személy (továbbiakban: Vásárló), illetve amennyiben rendeléskor tévesen / rosszul megadott adatok kerültek kitöltésre, akkor a küldött díjbekérőt sikeresen kiegyenlítő természetes személy.

  • Vásárló elfogadja, hogy az Útikalauzt kizárólag mint természetes személy rendelheti meg. Cég, alapítvány, vállalkozó, stb jogi személy nevében, illetve részére az Útikalauz nem rendelhető meg, továbbá jogi személy nem egyenlítheti ki a díjbekérő összegét.
  • A Vásárló elfogadja, hogy az Útikalauz egy digitális, azaz PDF formátumban küldésre kerülő fájl, melyet a megrendeléskor megadott e-mail címre küldünk. A fájl nagy mérete miatt (kb. 800 Megabyte) a letöltési helyet is megadjuk, ahonnan az Útikalauz korlátozott ideig és számban letölthető, ha a Vásárló által használt levelező rendszer esetleg nem tudná közvetlenül fogadni azt. Mivel az Útikalauz digitális, így nyomtatott formában nem kerül elküldésre.
  • A Vásárló elfogadja, hogy az Útikalauz kizárólag a Vásárló saját használatára, illetve saját személyes háztartásának használatára*, információinak bővítésére használható szabadon. Más személyek, utastársak, cégek, szervezetek, intézmények, szolgáltatók, utazási irodák, utazási irodák alkalmottai, utazási irodákkal partneri, üzleti kapcsolatban állók, számára az Útikalauz fájl, az Útikalauz fájl helyére mutató letöltési link, illetve az Útikalauz fájlban található releváns információ semmilyen formában nem küldhető tovább, nem terjeszthető, kizárólag a szerző írásbeli jóváhagyásával.

*saját személyes háztartás = összesen max 4 fő, akik bizonyíthatóan együtt élő, vagy összetartozó családtagok

  • A Vásárló elfogadja, hogy a számára generált egyedi, látható és láthatatatlan vízjelekkel ellátott Útikalauzt vagy annak elérhetőségét, linkjét, a belőle kimásolt vagy lefényképezett információkat, stb a saját háztartás* jogosult tagjain kívül senki másnak, tehát az Útikalauz használatára nem jogosult, azt nem megrendelő személynek vagy személyeknek e-mailben, közösségi portálokon, csevegőprogramokban, stb soha, semmilyen körülmények között, senki kérésére nem küldi el.
  • A Vásárló elfogadja, hogy amennyiben az Útikalauzt a saját háztartást* jelentő családtagokkal megosztja, köteles gondoskodnia róla, hogy ezen a személyek minden ponton betartsák a Felhasználási Feltételeket, melyeket ők az Útikalauz első oldalain olvashatnak, és rájuk is teljeskörűen vonatkozik. A Vásárló saját háztartásának tagjai az Útikalauzt senkinek nem küldhetik tovább. Amennyiben a saját háztartás bármely tagja bármilyen okból nem tartja be a Felhasználási Feltételeket, az mind a Vásárló számára, mint a Felhasználási Feltételeket megszegő családtag részére teljeskörű jogi és anyagi felelősséggel, valamint kártérítési következményekkel jár.

Az Útikalauz a Vásárló és saját személyes háztartásán kívüli ismeretszerzésen túl nem sokszorosítható, a szerző aláírásával ellátott írásbeli engedély nélkül az Útikönyv szövege és képtartalma nem használható fel sem részben, sem egészben. Utazási irodák, idegenvezetők, turisztikai vagy egyéb szolgáltatásokat nyújtó személyek, vállalkozók, cégek, weboldalak, stb a szerzővel történő egyedi, kifejezetten erre vonatkozó írásbeli megállapodás nélkül az Útikönyvet nem adhatják tovább, nem tehetik közzé, azt nem kivonatolhatják, és semmilyen formában nem használhatják fel.

Az Útikalauz illetve a benne lévő tartalom honlapokon történő publikálása, közösségi oldalakra feltöltése, fájlmegosztó oldalakra történő feltöltése, torrent oldalakra feltöltése, fórumokon megosztása, csoportokban megosztása, más személyeknek, cégeknek elküldése, a letöltési link elküldése, az oldalak lefényképezése és elküldése semmilyen formában nem megengedett.

Minden egyes Útikalauz letöltéseinek száma, a letöltés pontos ideje, lokációja, a letöltők IP címe a visszaélések elkerülése érdekében 8 évig rögzítésre és tárolásra kerül. Az Útikalauz fájlt a rendszer visszaélés, illetve visszaélési gyanú esetén (a link másokkal megosztása, több különböző IP címről történő letöltés, a saját háztartás kereteit túllépő számú letöltés, stb) esetén elérhetetlenné teheti.

Minden kiadott Útikalauz egyedi, névre szóló, látható és láthatatlan digitális vízjelekkel ellátott, sorszámozott példány, mely egyedileg beazonosíthatóan tartalmazza a Vásárló adatait. Minden Jog Fenntartva.

A Felhasználási Feltételeket betartó / betartató Vásárlókat semmilyen jogkövetkezmény nem terheli.

error: