Lefkada szállás 2024

Lefkada szállások – apartmanok, studiók 2024-es nyaraláshoz

Utazók által ajánlott apartmanok, studiók és szállodák egyéni utazóknak

Mely szállásokat ajánlják a Lefkadára utazók jó szívvel, hol érdemes szállást foglalni, melyek a legjobb szállások a vélemények szerint? Lefkadai apartmanok és studiók 2024-es egyéni utazáshoz és a szálláshelyek értékelései.

A kedvezőbb árú, egyszerű studióktól az apartmanokon át a szállodákig és villákig viszonylag széles a lefkadai szállások skálája. Tekintsük át lentebb a települések szerint kattintható szállásokat, nézzük meg róluk a nyaralók értékeléseit, véleményeit, és válasszuk ki ahol szívesen nyaralnánk. Mivel Lefkada rendkívül népszerű sziget számos nemzet nyaralói körében, így sokak tapasztalata szerint ha már tudjuk a nyaralás időpontját, érdemes időben lefoglalni a 2024-es szállásunkat.

Ha meg szeretnénk nézni a foglalható lefkadai szállásokat a 2024-ben, átnézni róluk az utazók véleményeit és az értékeléseket, egyszerűen csak kattintsunk ide: Lefkada apartmanjai, studiói, árak, értékelések és foglalás

Apartman Lefkada

Nidri apartmanok, studiók 2024

A népszerű lefkadai nyaralóváros hangulatos kikötői sétánnyal, számtalan tavernával és bárral, ezernyi lehetőséggel várja a nyaralókat. Nidri szállásai a magyar nyaralók körében is kedveltek a sziget keleti oldalán, sokan autóval vagy repülővel érkeznek egyénileg. Ha nyüzsgést keresünk, Nidri az egyik legmozgalmasabb településnek számít Lefkadán. Kattintsunk ide Nidri apartmanjaihoz, studióihoz, illetve a nyaralók véleményeihez!

Lefkada Nidri szállás apartman

Vasiliki apartmanok, studiók 2024

A bájos déli falu, Vasiliki nyugodt hangulatával és természeti környezetével sokak szívét rabul ejti. Vasiliki apartmanjainak többsége a tágas öböl mögött vannak szétszórva. A településközpontban kínált, frekventáltabb helyeken lévő szállásokon át a kikötőtől távolabb eső, csendesebb részekig viszonylag sok a szálláshely. Kattintsunk ide Vasiliki szállásaihoz, illetve a róluk írt értékelések, vélemények átnézéséhez!

Vasiliki Lefkada szállás apartman

Lefkadaváros és Agios Ioannis apartmanjai, studiói 2024

Lefkada érdekes fővárosa a sziget bejáratánál, a legészakibb ponton terül el, és élettel teli, bájos település, ahol rengeteg tavernát, üzletet, hangulatos utcaképeket találunk. Lefkadavárosban és környékén nyaranta élénk a nappali és az esti élet, így ajánlott a nyüzsgést kedvelőknek is. Apartmanok és studiók a város szívében éppen úgy vannak, mint a környező dombokon, illetve a közeli Agios Ioannisban a tengerparthoz közel. Kattintsunk ide Lefkadaváros és környékének szállásaihoz, a véleményekhez és értékelésekhez!

Lefkada főváros szállás apartman studió hotel

Agios Nikitas apartmanok, studiók 2024

Agios Nikitas Lefkada nyugati részének legnagyobb települése, a közelben több híres partszakasszal, mint amilyen a Kathisma beach, a Mylos beach vagy a Pefkoulia beach. Agios Nikitas dimbes-dombos környékén több tucatnyi apartman és studió kiadó a szigeten nyaralók számára, mely meglehetősen exkluzív környéknek számít nyugati elhelyezkedése miatt. Klikkeljünk ide Agios Nikitas szállásaihoz, illetve az itteni apartmanok, studiók véleményeinek átnézéséhez!

Lefkada Agios Nikitas szállás

Nikiana apartmanok, studiók 2024

Nikiana Lefkada északkeleti nyaralóövezete, a főváros és Nidri közötti elhelyezkedéssel. A keleti főútra is könnyű rácsatlakozást biztosító Nikiana a pihenés kedvelőinek ajánlott, a környéken az apartmanok között viszonylag kedvezőbb árú szálláshelyek is vannak a szigeten. Kattintsunk ide és nézzük meg Nikiana szállásait, illetve a róluk írt véleményeket és értékeléseket!

Nikiana egyénileg szállás apartman studió

Ligia szállások 2024

A Lefkadavárostól alig néhány kilométerre délre fekvő településről a keleti és a nyugati oldal is könnyen elérhető. A nyugodtabb kisvárosok közé sorolható Ligia, avagy Lija apartmanjai és studiói általában az olcsóbbak közé tartoznak a szigeten, de üzletek, tavernák, bárok éppúgy elérhetőek, mint bármely más lefkadai településen. Kattintsunk ide Ligia apartmanjaihoz és studióihoz, illetve az utazók véleményeihez róluk…

Ligia szállás apartman studió egyénileg

Tsoukalades apartmanok, studiók 2024

Tsoukalades Lefkada északnyugati vidékének egyik kisvárosa, a környéken több kiadó szálláshellyel. A fővároshoz közel fekvő, dimbes-dombos, erdőkkel körülvett település szállásai között rendszerint kedvezőbb árúak is találhatóak. Kattintsunk ide a Tsoukaladesben található szállásokért, illetve a nyaralói véleményekért…

Tsoukalades apartman studió

Athani apartmanok, studiók 2024

Athani Lefkada egyik kiemelt szerepű hegyvidéki faluja a nyugati parton, amelyhez a Porto Katsiki beach, a Gialos beach és az Egremni beach is közel esik. Kattintsunk ide Athani apartmanjaihoz, studióihoz!

Athani Lefkada

Mit érdemes tudni a szállásokról Lefkadán?

A szigeten szó szerint több száz szálláshely várja a Lefkadára egyénileg autóval vagy repülővel utazókat, de meglehetősen nagy különbségek vannak az egyes helyek között, elsősorban a strandok megközelíthetőségét és a domborzati viszonyokat tekintve. Az olyan tengerparti nyaralóhelyeken, mint a népszerű Nidri, a szép helyen fekvő Agios Nikitas, a keleti Ligia vagy Nikiana, a déli Vasiliki halászfaluja, északon Lefkadaváros és Agios Ioannis környéke, egészen az olyan hegyvidékes területen lévő falvakig, mint Kalamitsi vagy Athani, helytől függően teljesen más hangulatú nyaralásokat tölthetünk el.

Ha nyüzsgőbbnek számító helyet keresünk 2024-es lefkadai nyaralásunkhoz, akkor leginkább Lefkadaváros, Nidri, Agios Nikitas, Vasiliki falvak szálláshelyeit érdemes megnézni, ám ha közepesen vagy kevésbé nyüzsgő hely is megfelelő, akkor pedig Nikiana, Ligia, Tsoukalades, Athani vagy Kalamitsi környékén nézzünk szét.

Lefkada sziget szállások

Akár a sziget legnépszerűbb településein szállnánk meg, akár csak egy csendes helyet keresünk valahol, egyénileg szállást foglalva mindig mi dönthetjük el, hogy mi a legjobb számunkra. Kellemes nyaralást, sok szép élményt kívánunk, találjuk meg a legjobbat Lefkada szállásai közül ezen a csodás szigeten!

error: