Barion Pixel

Lefkada szállások – apartmanok, studiók 2023-as nyaraláshoz

Utazók által ajánlott apartmanok, studiók és szállodák egyéni utazóknak

Mely szállásokat ajánlják a Lefkadára utazók jó szívvel, hol érdemes szállást foglalni, melyek a legjobb szállások a vélemények szerint? Lefkadai apartmanok és studiók 2023-as egyéni utazáshoz és a szálláshelyek értékelései.

A kedvezőbb árú, egyszerű studióktól az apartmanokon át a szállodákig és villákig rendkívül széles a lefkadai szállások skálája. Tekintsük át lentebb a települések szerint kattintható szállásokat, nézzük meg róluk a nyaralók értékeléseit, véleményeit, és válasszuk ki ahol szívesen nyaralnánk.

Mivel Lefkada rendkívül népszerű sziget számos nemzet nyaralói körében, így sokak tapasztalata szerint ha már tudjuk a nyaralás időpontját, érdemes időben lefoglalni a 2023-as szállásunkat.

Ha egyben szeretnénk látni a foglalható lefkadai szállásokat a 2023-as szezonra, átnézni róluk az utazók véleményeit és az értékeléseket, egyszerűen csak kattintsunk ide, a link új lapon nyílik: Lefkada apartmanjai, studiói, és szállásokról írt vélemények és értékelések

Nidri apartmanok, studiók 2023

A népszerű lefkadai nyaralóváros hangulatos kikötői sétánnyal, számtalan tavernával és bárral, ezernyi lehetőséggel várja a nyaralókat. Nidri szállásai a magyar nyaralók körében is kedveltek a sziget keleti oldalán.

Kattintsunk ide Nidri apartmanjaihoz, studióihoz, illetve a nyaralók véleményeihez! (új lapon nyílik)

Lefkada Nidri szállás apartman studió szálloda szállásfoglalás

Vasiliki apartmanok, studiók 2023

A bájos déli falu, Vasiliki nyugodt hangulatával és természeti környezetével sokak szívét rabul ejti. Vasiliki apartmanjainak többsége a tágas öböl mentén van szétszórva a településközpontban kínált, frekventáltabb helyeken lévő szállásokon át a kikötőtől távolabb eső, csendesebb részekig.

Kattintsunk ide Vasiliki szállásaihoz, illetve a róluk írt értékelések, vélemények átnézéséhez! (új lapon nyílik)

Vasiliki szállás foglalás egyénileg apartman studió

Lefkadaváros és Agios Ioannis apartmanjai, studiói 2023

Lefkada fővárosa a sziget bejáratánál, a legészakibb ponton terül el, és élettel teli, bájos kisváros, ahol rengeteg tavernát, üzletet, hangulatos utcaképeket találunk. Lefkadavárosban és környékén nyaranta élénk a nappali és az esti élet, így ajánlott a nyüzsgést kedvelőknek is. Apartmanok és studiók a város szívében éppen úgy vannak, mint a környező dombokon, illetve a közeli Agios Ioannisban a tengerparthoz közel.

Kattintsunk ide Lefkadaváros és környékének szállásaihoz, a véleményekhez és értékelésekhez! (új lapon nyílik)

Lefkada főváros szállás apartman studió hotel

Agios Nikitas apartmanok, studiók 2023

Agios Nikitas Lefkada nyugati részének legnagyobb települése, a közelben több híres partszakasszal. Agios Nikitas dimbes-dombos környékén több tucatnyi apartman és studió kiadó a szigeten nyaralók számára, mely meglehetősen exkluzív környéknek számít nyugati elhelyezkedése miatt.

Klikkeljünk ide Agios Nikitas szállásaihoz, illetve az itteni apartmanok, studiók véleményeinek átnézéséhez! (új lapon nyílik)

Agios Nikitas szállás, apartman, egyénileg

Nikiana apartmanok, studiók 2023

Nikiana Lefkada északkeleti nyaralóövezete, a főváros és Nidri közötti elhelyezkedéssel. A keleti főútra is könnyű rácsatlakozást biztosító Nikiana a pihenés kedvelőinek ajánlott, a környéken az apartmanok a kedvezőbb árúak közé tartoznak a szigeten.

Kattintsunk ide és nézzük meg Nikiana szállásait, illetve a róluk írt véleményeket és értékeléseket! (új lapon nyílik)

Nikiana egyénileg szállás apartman studió

Ligia szállások 2023

A Lefkadavárostól alig néhány kilométerre délre fekvő településről a keleti és a nyugati oldal is könnyen elérhető. A nyugodtabb kisvárosok közé sorolható Ligia, avagy Lija apartmanjai és studiói általában az olcsóbbak közé tartoznak a szigeten, de üzletek, tavernák, bárok éppúgy elérhetőek, mint bármely más lefkadai településen.

Kattintsunk ide Ligia apartmanjaihoz és studióihoz, illetve az utazók véleményeihez róluk… (új lapon nyílik)

Ligia szállás apartman studió egyénileg

Tsoukalades apartmanok, studiók 2023

Tsoukalades Lefkada északnyugati vidékének egyik kisvárosa, a környéken több kiadó szálláshellyel. A fővároshoz közel fekvő, dimbes-dombos, erdőkkel körülvett település szállásai között rendszerint kedvezőbb árúak is találhatóak.

Kattintsunk ide a Tsoukaladesben található szállásokért, illetve a nyaralói véleményekért… (új lapon nyílik)

Tsoukalades apartman studió

Athani apartmanok, studiók 2023

Athani Lefkada egyik kiemelt szerepű hegyvidéki faluja a nyugati parton, amelyhez a Porto Katsiki beach, a Gialos beach és az Egremni beach is közel esik.

Kattintsunk ide Athani apartmanjaihoz, studióihoz! (új lapon nyílik)

Athani Lefkada

Mit érdemes tudni a szállásokról Lefkadán?

A szigeten szó szerint több száz szálláshely várja a Lefkadára egyénileg autóval vagy repülővel utazókat. Az olyan tengerparti nyaralóhelyektől, mint a népszerű Nidri, a szép helyen fekvő Agios Nikitas, a keleti Ligia vagy Nikiana, a déli Vasiliki halászfaluja, északon Lefkadaváros és Agios Ioannis környéke, egészen az olyan hegyvidékes területen lévő falvakig, mint Kalamitsi vagy Athani.

Lefkada szállásai között bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb apartmant, studiót, villát vagy szállodát, ugyanis az egyszerűbb, olcsóbb kategóriásnak minősülő szálláshelyektől az exkluzív, luxusigényeket is kielégítő szállásokig rendkívül széles lefkadai szállások palettája.

Ha Lefkada szállásaira vagyunk kíváncsiak, és még nem döntöttük el, hol szállunk meg, egyszerűen csak kattintsunk ide a sziget apartmanjainak, studióinak listájához, illetve szálláshelyek értékeléseihez. (új lapon nyílik)

Akár a sziget legnépszerűbb településein szállnánk meg, akár csak egy csendes helyet keresünk valahol, egyénileg szállást foglalva mindig mi dönthetjük el, hogy mi a legjobb számunkra.

Kellemes nyaralást, sok szép élményt kívánunk, találjuk meg a legjobbat Lefkada szállásai közül ezen a csodás szigeten!

error: