Gyakori kérdések a nagy 2023-as Lefkada útikalauzról

A tudatosan utazók nagyon örülnek egy ilyen érdekes és hasznos útikalauznak, az elejétől a végéig el is olvassák hogy hasznos ötleteket és valós tudást gyűjthessenek, de időnként természetesen egy-egy kérdés is felmerül. Az alábbiakban a leggyakrabban feltett kérdések, illetve a rájuk adott válaszok olvashatóak.

Mi a nagy Lefkada 2023 útikalauz, avagy a digitális útikönyv?

A Lefkada 2023 digitális útikalauz egy több mint 1100 oldalas, Lefkada szigetével és környékével részletesen foglalkozó képes tudásbázis, mely digitális eszközökön olvasható. Sokkal többet ad, mint mint egy klasszikus útikönyv, hiszen több háttérinformáció, egyedi leírás, hasznos tipp és tanács került bele, így egy informatív, hosszú évek tapasztalatán is alapuló egyedi útikalauz Lefkadáról. Témákba rendezetten, fotókkal, tárgyilagos leírásokkal nyújt hasznos és érdekes információt mindenkinek, a szigettel most ismerkedőknek és a már rutinosabb Lefkadára utazóknak egyaránt.

Miért jó a Lefkadára utazóknak?

Mert a 2023-as útikalauz egy helyen ad számos olyan leírást, információt, érdekességet és tudnivalót Lefkadáról, melyek a fórumokból, beszámolókból, térképekről hiányoznak. A segítségével ténylegesen sokkal többet fogunk megtudni a szigetről és környékéről, jobban meg tudjuk tervezni a nyaralásunkat, rengeteg plusz információ birtokába kerülünk, nem fogunk elmenni érdekes dolgok mellett.

Miért jó ez az útikönyv mindenki szerint, ha ott a térkép, ott vannak a csoportok, fórumok?

Lefkada kapcsán néha valaki abba a tévhitbe esik, hogy elég ha benne van egy csoportban, a térképet, videókat néz, beszámolókat olvas, és akkor mindent megtud a szigetről. A tapasztalatok szerint az ilyen nyaraló valójában sokkal kevesebb hasznos és érdekes információt tud meg Lefkadáról, mint azok az utazók, akik megrendelik és letöltik ezt a tudásbázist, majd azt átnézik az elejétől a végéig.

Hogy miért? Ez rendkívül egyszerű: a fórumok, a csoportok, a térkép hasznosak, ám a 2023-as Lefkada útikalauz éppen azért létezik, mert benne olyan hiánypótló leírások, érdekességek, hasznos és praktikus információk, tanácsok és tippek is vannak bőséggel, amelyekkel máshol nem találkozni. Ráadásként mindezt gyakorlatilag jelképes díjon, a tartalmának értékéhez képest csupán fillérekért nyújtja át tálcán mindenkinek, így a vélemények szerint ezen végképp nem érdemes spórolni.

Kezdő vagy rutinos lefkadai nyaralóknak ajánlott?

Aki még csak most ismerkedik meg ezzel a szigettel, illetve aki korábban járt már Lefkadán, egyaránt hasznos. Még ha gyakorlatilag visszajárunk a szigetre, vagy azt gondoljuk hogy ismerjük a szigetet, akkor is számos érdekes dolgot találhatunk benne. Itt elolvashatjuk azt is, hogy többek között milyen dolgokról van benne szó.

Hol juthatunk hozzá?

A küldésének megrendelése jelenleg csak a lefkada.hu-n keresztül lehetséges (rendelés itt), máshol jelenleg nem elérhető és nem beszerezhető.

Hogyan kapjuk meg?

A Lefkada 2023 digitális útikalauz színes, képekkel illusztrált, 1100-nál is több oldalas PDF fájlként kerül küldésre a rendeléskor megadott e-mail címre. Mivel nem minden postafiók tud fogadni ilyen nagy méretű fájlt (a PDF mérete kb. 800 Megabyte), így egy egyedi elérhetőséget is megadunk, ahonnan korlátozott ideig és számban letölthető a mindenki számára teljesen egyedileg generált, látható és láthatatlan digitális vízjelekkel ellátott lefkadai tudásbázis. (használatát a Felhasználási Feltételek szabályozza).

Hogyan olvashatjuk?

A 2023-as útikalauz olvasható minden olyan asztali számítógépen, laptopon, táblagépen és okostelefonon, amelyen van PDF olvasó program vagy alkalmazás. Ilyen program pl. többek között az Adobe Reader is, mely ingyenesen letölthető, továbbá Play áruházból és AppStore-ból szintén ingyenesen elérhető. A PDF formátum a legnépszerűbb és legszélesebb körben használt képes dokumentum, számos böngésző is támogatja, pl. a Chrome, a Firefox.

Megrendeltem, mikor kapom meg?

A sikeres rendelést követően max. 12 órán belül a megrendelő által megadott e-mail címre elküldésre kerül a díjbekérő. A díjbekérő sikeres kiegyenlítését követően max. 12 órán belül a rendszer elküldi a megadott e-mail címre az útikalauzt.

Létezik-e hagyományos nyomtatott könyvként Lefkada útikönyv?

Hagyományos könyvként, papírra nyomtatott Lefkada útikönyv magyar nyelven nem létezik. Angol, görög, francia, stb nyelveken adtak ki nyomtatott papír útikönyvet Lefkadáról, de büszkék vagyunk rá, hogy a magyar nyelven elérhető Lefkada 2023-as digitális útikalauzban sokkal több érdekes, illetve hasznos információ van. Ezzel a vélemények szerint a legjobb Lefkada tudásbázist olvashatjuk el, ami csak elérhető.

Miért nincs hagyományos, papír Lefkada útikönyv?

A 2023-as magyar nyelvű Lefkada tudásbázis 1100 oldalnál is bővebb, rengeteg képpel, leírásokkal, illusztrációkkal. Egy ilyen minőségű és terjedelmű hagyományos papír könyv kiadása irreálisan magas árat jelentene.

Már megvan egy régebbi verzió, érdemes-e elolvasni az újat?

A tapasztalatok szerint mindenképpen, ugyanis az aktuális Lefkada 2023 digitális útikönyv azok szerint, akik már olvasták, tartalmasabb, jobb, frissebb a régieknél. Mivel több mint 1100 oldalas, több száz oldallal és meglehetősen sok információval ad többet, mint a 2019, 2020, 2021-es verziók, továbbá a 2022-eshez képest is tovább nőtt és frissült tartalmilag. Ilyen esetben a rendelési felületen találunk egy kuponkód rublikát, ahol írjuk be az egyedi rendelési azonosítót (LFK-…….., LEFK-………., stb), mely egyedileg kerül ellenőrzésre, és minimális frissítési díjért a legújabbat élvezhetjük.

A Lefkada 2023 frissítés díja így a 2022-es megrendelőknek csupán 1490 Ft, a 2021-es rendelőknek 1990 Ft, a 2020-as rendelőknek 2290 Ft, a 2019-es rendelőknek pedig 2990 Ft.

error: