Barion Pixel

NIKIANA BEACH (Nikiana strandja)

Paralia Nikiana, Limni beach, görög nyelven: Παραλία Λιμνί

Nikiana Lefkada egyik népszerű települése a sziget keleti oldalán, melynek több fürdőhellyel is rendelkezik. Nikiana strandja (Nikiana beach) elsősorban a helyi apartmanok, studiók látogatóinak fontos, akik lehűthetik magukat a keleti oldal csendes tengervizében.

Nikiana strand Lefkada

Milyen Nikiana strandja Lefkadán?

Nikiana tengerpartja a legtöbb helyen viszonylag sekély lefkadai strand, melynek több része is van. Nikiana strandjának zöldeskék vize aprókavicsos és köves partot mos, több helyen is egyből a falu vízparti házai előtt. A falu központjainak szálláshelyeiről és a keleti főútról ezeknek a kisebb méretű fürdőhelyeknek a zöme könnyen elérhető, ahonnan maga a kikötő sem esik túl messzire.

Nikiana beach (Nikiana strandja)

Nikiana falu apartmanjait, studióit ezen a linken találjuk, ahol emellett a helyi szállásokról a nyaralók véleményeit is olvashatjuk. (a link új lapon nyílik)

Információk Nikiana strandjáról, avagy mit kell tudni még róla?

Milyenek Nikiana strandjai részletesen? Milyen fontos dolgokat kell róluk ismernünk? Nikiana tengerparti szakaszainak képes leírása korrekt módon bemutatja a Lefkada keleti oldalán fekvő strandot és a közeli partokat, melyhez csupán annyi a dolgunk, hogy a friss Lefkada útikalauz tartalomjegyzékéből válasszuk ki a Nikiana beachet, és olvassuk el az elfogulatlan, részletekbe is belemenő képes leírásokat.

error: