Lefkada szállodái 2024

Milyen hotelek vannak Lefkadán? Melyek Lefkada legjobb szállodái?

Lefkadán apartmanokból és studiókból van a legszélesebb választék, ám ha egy szállodában szeretnénk itt szállást foglalni 2024-ben, természetesen arra is van néhány lehetőségünk. Lefkada szállodái kapcsán fontos információ lehet sokak számára, hogy a legtöbb hotel a szigeten a keleti partvidéken található, ahol az északon fekvő Lefkadavárostól egészen a déli Vasiliki faluig szinte minden településen épült legalább egy-két szálloda.

Információk Lefkada szállodáiról

Fontos tudni Lefkada szállodáiról, hogy a szigeten kis és közepes méretű, két és három csillagos minősítésű hotelek működnek a legnagyobb számban, amit a négycsillagos hotelek követnek. A négycsillagos szállodák már a magasabb színvonalú szálláshelyeket képviselik a szigeten, ilyenekből is találunk néhányat, ezeknél többet már csak a néhány helyi ötcsillagos minőségű hotel, illetve az egyre népszerűbb villák nyújtanak. Az olyan hatalmasra nőtt hotelkomplexumok, melyekkel Görögországban leginkább Kréta vagy Rodosz nagy nyaralóövezeteiben lehet találkozni, illetve amelyekről Törökország, Tunézia, vagy Egyiptom is híres, egyáltalán nem jellemzőek Lefkadára.

Lefkada hoteleinek nagy része leggyakrabban 2-3 szintes épület, és sokuk külső kialakítása első pillantásra inkább nagyobb méretű apartmanházakra vagy villakomplexumokra emlékeztethet bennünket, mintsem sok emelet magas szállodaépületre. A belterekben természetesen a klasszikus hotelkialakítások már visszaköszönhetnek, de ez mindig az aktuális szállodától függ.

A kültéri úszómedence nagyon gyakori felszereltség a lefkadai szállodáknál, a kivételeket ezen a téren általában néhány belvárosi hotel jelenti. Az utóbbi években lettek divatosak az egyedi stílusú butik-hotelek (boutique hotel), melyek többsége különleges szobakialakításokkal, egyedi szolgáltatásokkal, jellegzetes hangulattal várják a vendégeiket, a legtöbb belőlük Lefkadavárosban működik.

Érdemes tudni, hogy a szálláskereső portálokon néhány apartman és studió tulajdonosa az általa nyújtott szálláshelyet szállodaként is listázza, de ezen szállások a képek és a nyújtott szolgáltatások alapján egyszerűen kiszűrhetőek.

Görögország Lefkada szállás apartman

Hogyan érdemes szállodát választani Lefkadán?

A szállodákkal általában szigorúbbak az értékeléseknél a vendégek, mint az apartmanoknál vagy studióknál, ugyanis legtöbbször az árak mellett az elvárások is magasabbak. A nyaralók véleményei szerint Lefkadán ettől függetlenül számos olyan szálloda foglalható, melyről jók a vélemények, ahol pedig alacsonyabbak a pontszámok, érdemes mindig megnézni hogy miről írtak elmarasztalóan a vendégek.

Lefkada szállodáihoz egyszerűen csak kattintsunk ide, nézzük meg a képeket, az árakat, és ha szállodában szeretnénk lakni a nyaralásunkon, pár kattintással le is foglalhatjuk.

Lefkadán a szállodaválasztásnál először érdemes eldönteni, hogy központi, városi szállodát szeretnénk-e, ahonnan az adott település is könnyen elérhető, vagy a települések központjaitól távolabb eső hotelt. Utóbbi esetben érdemes tudni, hogy a helyi buszjáratok számára külön buszmegállók legtöbbször nincsenek a szállodák előtt, így vagy taxi, vagy bérelt autó, vagy saját jármű jelenti onnan a közlekedést máshová.

error: