Lefkada digitális útikönyv Felhasználási Feltételek

 

Jelen szabályzat a Lefkada digitális útikönyvet és annak megrendelőit védi. 


Az alábbi feltételek a Lefkada digitális útikönyv használatát szabályozzák. A Lefkada digitális útikönyv küldésének megrendelésével és megvásárlásával a Megrendelő / Vásárló elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el az alábbi Feltételeket.

 

A Lefkada digitális útikönyv (továbbiakban: Útikönyv) felhasználója, olvasója a könyv küldését megrendelő személy vagy cég, illetve amennyiben rendeléskor téves adatok kerültek kitöltésre, akkor a küldött díjbekérőt sikeresen kiegyenlítő természetes személy vagy cég (továbbiakban: Vásárló). 

Vásárló elfogadja, hogy az Útikönyv digitális, azaz PDF formátumban küldésre kerülő fájl, melyet a megadott e-mail címre küldünk. A fájl viszonylag nagy mérete miatt (kb. 500 Mbyte) a letöltési helyet is megadjuk, ahonnan az Útikönyv egy kattintással letölthető, ha a Vásárló által használt levelező rendszer esetleg nem tudná közvetlenül fogadni azt. Mivel az Útikönyv digitális, nyomtatott formában nem kerül elküldésre

Vásárló elfogadja, hogy az Útikönyv a Vásárló személyes használatára, információinak bővítésére szabadon használható, kinyomtatható, azonban más személyek, cégek, szervezetek, intézmények, szolgáltatók, utazási irodák számára a fájl, ill. a bennük található információ semmilyen formában nem küldhető tovább, nem terjeszthető!

 

Az Útikönyv a Vásárló személyes használatán kívül nem sokszorosítható, a szerző aláírásával ellátott írásbeli engedély nélkül az Útikönyv szövege és képtartalma nem használható fel sem részben, sem egészben. Utazási irodák a szerzővel történő egyedi, kifejezetten erre vonatkozó írásbeli megállapodás nélkül utasaiknak az Útikönyvet nem mellékelhetik, nem adhatják tovább, azt nem kivonatolhatják, nem használhatják fel.

 

  • Az Útikönyvben lévő információk egyéb honlapokon történő publikálása, közösségi oldalakra feltöltése, fájlmegosztó oldalakra történő feltöltése, torrent oldalakra feltöltése, fórumokon megosztása, csoportokban megosztása, más személyeknek, cégeknek elküldése, a letöltési link elküldése semmilyen formában nem megengedett!

  • A Vásárló személyes felelőssége, hogy a számára generált egyedi, látható és láthatatatlan vízjelekkel ellátott Útikönyvet más, az Útikönyv használatára nem jogosult személynek / személyeknek e-mailben, közösségi portálokon, torrent oldalakon, stb formában ne juttassa el, más személy digitális eszközére / eszközeire ne másolja át, ne tegye lefényképezhetővé, mert az Vásárló számára jogi és kártérítési következményekkel jár. Az Útikönyv kinyomtatott példányát a Vásárló a nyaralásának végén nem hagyhatja egyetlen szálláshelyen sem, nem adhatja oda senkinek, aki nem jogosult erre.

  • Minden egyes digitális útikönyv letöltéseinek száma, a letöltés pontos ideje, lokációja, illetve a letöltők IP címe a visszaélések elkerülése érdekében rögzítésre és tárolásra kerül. A fájlokat a rendszer visszaélés (a link másokkal megosztása, több különböző IP címről történő letöltés, stb) gyanúja esetén elérhetetlenné teheti.

 


Minden kiadott Lefkada digitális útikönyv egyedi, névre szóló, digitális vízjelekkel ellátott, sorszámozott példány, mely egyedileg beazonosíthatóan tartalmazza a Vásárló adatait. A Lefkada.hu tulajdonosának és az Útikönyv szerzőjének írásbeli hozzájárulása nélkül az Útikönyv kereskedelmi forgalomba sem részben, sem egészben nem hozható. Minden Jog Fenntartva.

 

 

Like Lefkada!
Lefkada Facebook