Tsoukalades

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV

Ismerd meg jobban Lefkadát: a páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Lefkada digitális útikönyv

Tsoukalades

További nevei: Tsoukhalades

A Lefkada északnyugati részén fekvő település a főváros közelében terül el.

Elhelyezkedés: Lefkadavárostól kb. 7 km-re délnyugatra

Koordináták: 38.822081, 20.656749

A dimbes-dombos területen, zöldellő környezetben lévő falucskán a főút is átmegy, így az átmenő forgalma jelentős.
Tsoukalades főút menti része főleg apartmanokból, tavernákból, egyéb üzletekből áll - az ófalu, ahol a helybeliek zöme is él, az úttól kissé messzebb, a tenger felőli oldalon helyezkedik el, le kell kanyarodni hozzá.
Az átmenő forgalmától eltekintve csendes lefkadai városka nyaralók által látogatott központjában néhány szupermarket és taverna is található, kiszolgálva az itt pihenőket.

Tsoukalades nincs közvetlen összeköttetésben a tengerrel, mivel házai a hegyekben, erdők közé épültek. A legközelebbi strandok két kilométerre találhatóak, melyek egyike a látványos Pefkoulia beach.

További releváns információk Tsoukaladesről és környékéről a Lefkada digitális útikönyvben találhatóak.

 

Tsoukalades, főút
Szállásinfó Tsoukaladesről
Tsoukalades a hegyi falvak sorát gyarapítja: a tenger több mint két kilométeres távra fekszik, a legközelebbi strandok is csak jelentős szintkülönbség leküzdése után érhetőek el. A helyi szállások több kilométeres körzeten belül vannak elszórva, és éppen úgy megtalálhatóak a központ közelében, mint jóval nagyobb távolságra attól. A Tsoukaladesben kiadó apartmanok és studiók általában kedvezőbb áron foglalhatóak, mint a népszerűbb települések ugyanolyan kategóriás szállásai.

Like LEFKADA!

Keresd Lefkadát és a lefkada.hu-t Facebookon is! Kedveld oldalunkat a rendszeres frissítésű képekért és videókért az egyik legszebb strandokkal rendelkező görög szigetről:

facebook.com/lefkadahu

Lefkada FORUM

Csatlakozz a sziget első számú magyar fórumához! A Lefkada FORUM a Lefkada.hu és egyben a sziget több ezer fős létszámmal rendelkező Facebook csoportja.

További információ...

A legkedveltebb görög turisztikai társoldalak

Kefalónia sziget információk, strandok, látnivalók, városok
Kréta sziget látnivalók, strandok, információk
Karpathos, Görögország. Információk, települések, érdekességek.
Like Lefkada!
Lefkada Facebook