Vélemények

Lefkada digitális útikönyv
- VÉLEMÉNYEK -
Vélemények a Lefkada digitális útikönyvről
Az olvasók véleménye és tapasztalatai a Lefkada digitális útikönyvről.
Hogyan vélekednek róla, akik olvasták? Mutatjuk.
Lefkada digitális útikönyv

"Fantasztikusan jó az útikönyv, mindenkinek ajánlom! Én sajnos elég későn jutottam csak hozzá, az utazásunk előtti nap vettem meg, így a töredékét tudtam csak átolvasni, de hát így jártam. Tartalmilag nagyon informatív, és a kivitele is nagyon szép, profin megszerkesztett. Sokkal jobb, mint amire számítottam. Kérdés nélkül megéri az árát. (Ajánlott azért egy tablet vagy egy laptop hozzá, telefon kis képernyőjén nem biztos, hogy annyira jól mutat. Mi 11"-os tableten néztük, gyönyörű!) Aki még ezután megy Lefkadara, és nem vette még meg, tényleg biztatom, piszok jó!"

K. Géza, via Lefkada FORUM fb csoport

"Ha csak két szóban kellene jellemezni, azt mondanám, hogy nagyon hasznos! Ha több szóban, akkor pedig azt, hogy sokkal több információt tartalmaz, mint gondoltam, vagyis nagyon átfogó és részletes, könnyen lehet benne keresni, érdekes, és persze (köszönhetően a fotóknak) szép is. Bátran ajánlom mindenkinek."

M. Enikő, via Lefkada FORUM fb csoport

"Mi megvettük. Ilyen részletes leírást sehol sem találni."

S. Z. József, via Lefkada FORUM fb csoport

"Remek könyv! Nekünk sok segítséget, ötletet nyújtott"

K. Ilona, via Lefkada FORUM fb csoport

"Nagyon köszönöm, megkaptam és sikeresen letöltöttem. Így elsőre csak belepörgettem, de ez annyira összetett és sokrétű olvasmány Lefkadáról, hogy ennek tényleg neki kell állni elolvasni. De azt már most látom, mennyi mindenről lemaradtam volna, ha nem rendeltem volna meg. Köszönöm!"

N. István, via e-mail

"Engedje meg hogy gratuláljak, ilyen egy igazán szuper útikönyv Lefkadáról. Mivel jártam már Lefkadán azt hiszem ismerem már elég jól a szigetet, de ennek ellenére - vagy épp ezért - nagy élvezettel olvastam, és még én is sok új dolgot és érdekességet tudtam meg. Már csak ezek miatt is vissza kell mennem, és már vágom a centit!"

T. Imre, via e-mail

"Alig tudtam letenni, annyira belemerültem a képek és leírások nézegetésébe, hogy teljesen odaképzeltem magam Lefkadára... Ami nekem kifejezetten tetszik hogy tényleg nagyon sok mindent leírtatok és bemutattatok, amikről máshol semmit vagy alig olvastam, főleg nem ilyen részletesen."

K-né Ildikó, via e-mail

"A férjemmel csak úgy hívjuk, Enciklopedia Lefkadica! :-) Ez mindent elmond, hiszen ebben a könyvben tényleg sokkal több dologról van leírás, mint amit máshol olvastam. Úgyhogy most ezerrel tervezzük a könyvből a nyaralást, de már most látjuk hogy nagyon nagyon kevés lesz az egy hét kint töltött idő, annyi mindent meg kellene nézni. Nagyon köszönöm mégegyszer."

A-né T. Emese, via e-mail

KÖSZÖNJÜK!

Lefkada digitális útikönyv
Like Lefkada!
Lefkada Facebook