Gyakori kérdések

A legbővebb magyar tudásbázis & leírásgyűjtemény

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV

- GYAKORI KÉRDÉSEK -

Gyakori kérdések a digitális útikönyvről

Összegyűjtöttük a lefkadai tudásbázis kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdéseket, válaszokkal.

Mi a Lefkada digitális útikönyv?

A Lefkada 2022 digitális útikönyv egy immár több mint ezer oldalas, Lefkada szigetével és környékével részletesen foglalkozó tudásbázis.

Jóval többet ad mint egy klasszikus útikönyv, hiszen több háttérinformáció és leírás került bele, így sokkal inkább egy informatív, tapasztalatokon is alapuló egyedi útikalauz a szigetről.

Rengeteg fotóval, témákba szedett egyedi leírásokkal nyújt számos hasznos és érdekes információt a Lefkadára utazóknak.

Miért jó a Lefkadára utazóknak?

Mert számos olyan leírást, információt, érdekességet és tudnivalót tartalmaz a szigetről, melyet exkluzívan csak ebben a tudásbázisban olvashatsz. Jóval bővebb tartalommal és részletesebb leírásokkal segíti azokat az utazókat, akik jobban meg szeretnék ismerni az egyik legszebb görög szigetet és környezetét.

A Lefkada digitális útikalauz segítségével szó szerint sokkal többet fogsz tudni a szigetről és környékéről: jobban meg tudod tervezni a nyaralásod, rengeteg plusz információ birtokába kerülsz, nem fogsz elmenni érdekes dolgok mellett. A Lefkadára utazók számára elolvasása  véleményünk szerint kötelező olvasmánnyal egyenértékű.
Lefkada digitális útikönyv 2022

Lefkada digitális útikalauz 2022

De hisz ott a térkép, amin bejárhatom a szigetet, kell ez nekem?

A térképek böngészése közel sem egyenértékű egy ilyen útikalauzzal, hiszen itt komplex leírásokat és háttérinformációkat kap a szigetről az olvasó.

Aki elolvassa, nem fog sok olyan dolog mellett fog elmenni, amit a térképet böngészők vagy észre sem vesznek, vagy azt sem tudják, mi az. Látjuk a csoportokban, hogy aki nem olvassa el az útikalauzt, azt hiszi, mindenhol volt és mindent tud, de messze a legtöbben valójában még a felét sem látták és ismerték meg Lefkadát.

Hogyan juthatok hozzá?

A küldésének megrendelése a lefkada.hu -n keresztül lehetséges (rendelés itt), máshol nem elérhető és nem beszerezhető.

Hogyan kapom meg?

A 2022-es Lefkada digitális útikönyvet színes, képekkel illusztrált PDF-ként (1000-nél több oldal) küldjük a rendeléskor megadott e-mail címre. Minden egyes digitális útikönyv egyedileg generálódik le, látható és láthatatlan vízjelek védik, és kizárólag azok olvashatják, aki megrendelték (használatát a Felhasználási Feltételek szabályozza).

Hogyan olvashatom?

Olvasható asztali számítógépen, laptopon, táblagépen és okostelefonon egyaránt: szinte bármilyen eszközzel használható, amin van PDF olvasó program, vagy alkalmazás. Az említett digitális eszközökön olvasáshoz az Adobe Reader-t ajánljuk, mely ingyenesen letölthető, továbbá Play áruházból és AppStore-ból szintén ingyenesen elérhető.

Megrendeltem, mikor kapom meg?

A sikeres rendelést követően max 12 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot az általad megadott e-mail címen, ahová elküldjük a díjbekérőt. A díjbekérő sikeres kiegyenlítését követően max. 48 órán belül (természetesen rendszerint ennél hamarabb) elküldjük az általad megadott e-mail címre az útikönyvet.

Mivel a levelezőprogramok többsége nem tud fogadni ilyen nagy méretű fájlt (kb. 750 Megabyte), így egy egyedi elérhetőséget is megadunk, ahonnan korlátozott ideig és számban letölthető a teljesen egyedi, digitális vízjelekkel és azonosítókkal ellátott lefkadai tudásbázis.

Már megvan a 2019-es, 2020-as vagy a 2021-es verzió, de érdekel a 2022-es frissítés, hogyan juthatok hozzá?

A rendelési felületen találsz egy kuponkód rublikád, ahol a frissítésért add meg a rendelési azonosítód, melyet egyedileg ellenőrzünk. 

A 2022-es verzió frissítésének díja a 2019-es rendelőknek így 2490 Ft, a 2020-as rendelőknek 1990 Ft, a 2021-es rendelőknek pedig 1790 Ft.

Létezik-e nyomtatott formában?

A lefkadai tudásbázis kizárólag digitális formában létezik, klasszikus papírkönyvként nem kerül kiadásra. 
TUDJ MEG TÖBBET LEFKADÁRÓL!

Tervezd meg lefkadai nyaralásod a lehető legjobb alapokra építkezve: a Lefkada.hu ajánlásával ellátott Lefkada digitális útikönyv 2022 több száz oldalon keresztül biztosít élvezetes, informatív, képekkel gazdagon illusztrált olvasnivalót a szigetről!

Lefkada digitális útikönyv 2022
Like Lefkada!
Lefkada Facebook