A legbővebb magyar tudásbázis & leírásgyűjtemény

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV

- GYAKORI KÉRDÉSEK -

Gyakori kérdések a digitális útikönyvről

Összegyűjtöttük a lefkadai tudásbázis kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdéseket, válaszokkal.

Mi a Lefkada digitális útikönyv?

A Lefkada 2020 digitális útikönyv egy több száz oldalas, Lefkada szigetével és környékével részletesen foglalkozó tudásbázis. Rengeteg fotóval, témákba szedett egyedi leírásokkal nyújt számos hasznos és érdekes információt a Lefkadára utazóknak.

Miért jó a Lefkadára utazóknak?

Mert számos olyan leírást, információt, érdekességet és tudnivalót tartalmaz a szigetről, melyet exkluzívan csak ebben a tudásbázisban olvashatsz magyar nyelven. Jóval bővebb tartalommal és részletesebb leírásokkal segíti azokat az utazókat, akik jobban meg szeretnék ismerni az egyik legszebb görög szigetet és környezetét. A Lefkada digitális útikönyv segítségével szó szerint sokkal többet fogsz tudni a szigetről és környékéről: jobban meg tudod tervezni a nyaralásod, rengeteg plusz információ birtokába kerülsz, nem fogsz elmenni érdekes dolgok mellett. A Lefkadára utazók számára olvasása kötelező olvasmánnyal egyenértékű.
Lefkada digitális útikönyv

Lefkada digitális útikönyv 2020

Hogyan juthatok hozzá?

A küldésének megrendelése a lefkada.hu -n keresztül lehetséges (útikönyv / rendelés), máshol nem elérhető és nem beszerezhető.

Hogyan kapom meg?

A 2020-as Lefkada digitális útikönyvet színes, képekkel illusztrált PDF-ként (kb 600 oldal), és opcióként választhatóan fekete-fehér, csak szöveget tartalmazó PDF kivonatként küldjük a rendeléskor megadott e-mail címre. Minden egyes digitális útikönyv egyedileg generálódik le, látható és láthatatlan vízjelek védik, és kizárólag azok olvashatják, aki megrendelték (használatát a Felhasználási Feltételek szabályozza).

Hogyan olvashatom?

A digitális útikönyv olvasható asztali számítógépen, laptopon, táblagépen és okostelefonon egyaránt: szinte bármilyen eszközzel használható, amin van PDF olvasó program, vagy alkalmazás. Az említett digitális eszközökön olvasáshoz az Adobe Reader-t ajánljuk, mely ingyenesen letölthető, továbbá Play áruházból és AppStore-ból szintén ingyenesen elérhető.

Megrendeltem, mikor kapom meg?

A sikeres rendelést követően max 12 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot az általad megadott e-mail címen, ahová elküldjük a díjbekérőt. A díjbekérő sikeres kiegyenlítését követően max. 48 órán belül (természetesen rendszerint ennél hamarabb) elküldjük az általad megadott e-mail címre az útikönyvet.

Mivel a levelezőprogramok többsége nem tud fogadni ilyen nagy méretű fájlt (több száz Megabyte), így egy egyedi elérhetőséget is megadunk, ahonnan korlátozott ideig és számban letölthető a teljesen egyedi, digitális vízjelekkel és azonosítókkal ellátott lefkadai tudásbázis.

Megvan a 2019-es, hogyan juthatok a 2020-ashoz?

A megrendelési felületen találsz egy kuponkód rublikád, ahol a frissítésért add meg a 2019-es rendelési azonosítód, melyet egyedileg ellenőrzünk. A 2020-as verzió küldésének díja így mindössze jelképes 990 Ft lesz.

Létezik-e nyomtatott formában?

A lefkadai tudásbázis kizárólag digitális formában létezik, klasszikus papírkönyvként nem kerül kiadásra. 
TUDJ MEG TÖBBET LEFKADÁRÓL!

Tervezd meg lefkadai nyaralásod a lehető legjobb alapokra építkezve: a Lefkada.hu ajánlásával ellátott Lefkada digitális útikönyv 2020 több száz oldalon keresztül biztosít élvezetes, informatív, képekkel gazdagon illusztrált olvasnivalót a szigetről!

Lefkada digitális útikönyv
Lefkada fényképezés, kék színek


Fotózásban Partnerünk az Olympus

Az Olympus cserélhető objektíves PEN és OM-D fényképezőgépeivel a nyaralási fotók bámulatos minőségben örökíthetőek meg. Szeretettel ajánljuk őket minden nyaralónak hogy élményeiből a legjobbat hozhassa ki.
Bővebben az Olympus fényképezőgépeiről...
Lefkada fényképezés, kék színek


Biztosításban Partnerünk a Biztositas.hu

Hasonlítsd össze a legnagyobb biztosítók ajánlatait Biztositas.hu kalkulátorában, kösd meg utasbiztosításod olcsóbban, és spórolj a lefkada.hu kedvezményre jogosító kuponkódjával!
Tovább a kedvezményre jogosító kuponkódhoz...