Kösd meg olcsóbban utasbiztosításod!

Utasbiztosítási kedvezmény

KUPON 2020

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV

Ismerd meg jobban Lefkadát! A páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Utasbiztosítási kedvezménykupon

Spórolj az utasbiztosításodon, takaríts meg költőpénzt a lefkada.hu segítségével - 2020-ban is!

Hogy minél több pénzed maradhasson a nyaralásodra, utasbiztosítási kedvezménykupont kapsz tőlünk ajándékba: nem csupán összehasonlíthatod a legnagyobb biztosítók ajánlatait, de a lefkada.hu kuponjával pénzt is megtakarítasz.
Lefkada Porto Katsiki beach
Használd a lefkada.hu utasbiztosítási kedvezményét, és spórolj a kuponnal!
Külföldre indulsz nyaralni? Akkor nem kérdés, hogy utasbiztosítást kötni muszáj, hiszen külföldön számos esetben csak egy utasbiztosítás nyújt kellő fedezetet különféle egészségügyi és egyéb hirtelen felmerülő dolgok kapcsán.

Számold ki egy perc alatt az utasbiztosításod, és hasonlítsd össze a biztosítási ajánlatokat: ehhez kupont is kapsz tőlünk, mely 10% kedvezményre jogosít Téged és minden veled utazót! A Lefkada.hu partnere, a Biztositas.hu oldalán minden egyes megkötött utasbiztosítás után kedvezményben részesülsz, bárhová is indulsz nyaralni: a kedvezményt egyedi kuponkódunkkal tudsz érvényesíteni.

Utasbiztosítási kupon kedvezmény - biztosítás.hu

Biztosítas.hu oldalán több mint egy tucatnyi ismert biztosító ajánlatai közül van lehetőséged választani, az árak és ajánlatok egyszerű összehasonlításával pedig a számodra legjobb konstrukciót tudod megkötni. Utasbiztosításod kiegyenlítheted bankkártyával vagy banki átutalással, a biztosítást pedig akár aznapi utazáshoz is lehet már kötni.

Az utasbiztosítási ajánlatok megtekintéséhez, a kalkulációhoz, valamint a kuponkód automatikus igénybevételéhez kattints ide: (a kalkulátor új ablakban nyílik meg, a Biztositas.hu oldalán)

Ha valamiért esetleg nem jelenik meg kuponkódunk a kupon mezőben, vagy nem látod a 10%-os kedvezményt, az alábbi kuponkóddal tudod egyedileg érvényesíteni a kedvezményed:

LEFK-1234

A kupont bármennyi személy utasbiztosításánál, illetve bármennyi utazásnál, akárhányszor igénybe veheted, hogy mindig megkaphasd a kedvezményes árat. A kupon 2020 december 31.-ig használható, bármely országba történő utazás alkalmával a Biztositas.hu oldalon.

Biztositas.hu kedvezmény kupon 2020
A kedvezményt Partnerünknél, a Biztositas.hu-nál tudod igénybe venni

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV
Lefkada digitális útikönyv

Ismerd meg jobban másoknál Lefkadát: a páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Lefkada fényképezés, kék színek


Fotózásban Partnerünk az Olympus

Az Olympus cserélhető objektíves PEN és OM-D fényképezőgépeivel a nyaralási fotók bámulatos minőségben örökíthetőek meg. Szeretettel ajánljuk őket minden nyaralónak hogy élményeiből a legjobbat hozhassa ki.
Bővebben az Olympus fényképezőgépeiről...
Biztosítás.hu kupon


Biztosításban Partnerünk a Biztositas.hu

Hasonlítsd össze a legnagyobb biztosítók ajánlatait Biztositas.hu kalkulátorában, kösd meg utasbiztosításod olcsóbban, és spórolj a lefkada.hu kedvezményre jogosító kuponkódjával!
Tovább a kedvezményre jogosító kuponkódhoz...