Utasbiztosítás 2022
Milyen utasbiztosítást érdemes kötni 2022-ben?

Ajánlott utasbiztosítás Lefkadára, Görögországba 2022-ben

Milyen utasbiztosítást kössünk, ha Lefkadára, vagy Görögországba utazunk nyaralni 2022-ben?
Milyen utasbiztosítást válasszak?
Ajánlott utasbiztosítások 2022-ben
Az utazók egyik leggyakrabban felmerülő kérdése nyaralás előtt, hogy milyen utasbiztosítást érdemes kötni. 2022-ben sincs ez másként, így közkívánatra idén is közzétesszük az ajánlásunkat.

A 2022-ben ajánlott utasbiztosítás számtalan érv miatt akik Lefkadára vagy Görögországba utaznak, az EUB utasbiztosítása. Lentebb azt is láthatod, miért!

Miért ajánljuk 2022-ben az EUB utasbiztosításait?

 

  • Az EUB, azaz Európai Utazási Biztosító Zrt. szakbiztosító, kizárólag utasbiztosításokkal és a hozzá kapcsolódó termékekkel foglalkozik.
  • Már a legkisebb csomagban is 300 Euro sürgős fogászati beavatkozásra
  • Már a legkisebb csomag is több mindent és magasabb biztosítási értékben tartalmazhat, mint számos más biztosító alapterméke!
  • Számos utazó véleménye és tapasztalata szól az EUB mellett, ahol baj esetén 0-24 órában elérhető, szakértő ügyfélszolgálat segít.
  • A legtöbb utazó számára rendkívül fontos, hogy az EUB utasbiztosításainál váratlan külföldi egészségügyi problémák esetén sem kell helyben fizetni semmit, mert azt a biztosító rendezi a háttérben!
  • Az EUB-nál szakbiztosítóként több rugalmas, jó ár / érték arányú utasbiztosítás választható, akár kiegészítő csomagokkal.
  • Aki autóval utazik Lefkadára vagy Görögországba, autós utazás esetén a jármű 15 éves koráig választható autós asszisztencia!
  • Már a legkisebb csomagban is napi 10.000 HUF a napi térítés kórházba kerülés esetén EEK használatával
  • És még számos másik dolog, mely miatt ezt a biztosítást érdemes választani 2022-es lefkadai, illetve görögországi nyaralás esetén.
Az EUB 2022-es utasbiztosítási kalkulátorához kattints az alábbi linkre vagy a logóra, ahol egy perc alatt kiszámolhatod és online meg is kötheted a számodra szimpatikus utasbiztosítást, valamint össze is hasonlíthatod a csomagokat.

A 2022-es utasbiztosítási kalkulátorhoz vezető link a lefkada.hu weboldalon keresztül tetszőleges számban elérhető, használható, és korlátlan számú utasbiztosítási szerződés köthető nem csupán Lefkada vagy Görögország, de Európa és a világ számos más országába is.

Az utasbiztosítási csomagok pontos tartalma, feltételei és hatálya a biztosító oldalán lévő feltételekben és ÁSZF-ben találhatóak meg.

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV
Lefkada digitális útikönyv

Ismerd meg jobban másoknál Lefkadát: a páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Like Lefkada!
Lefkada Facebook