Lefkada busszal

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV

Ismerd meg jobban Lefkadát: a páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Lefkada digitális útikönyv

Lefkada busszal

Tömegközlekedéssel Lefkadára

A szigetre több magyar utazási iroda is indít buszjáratokat, melyek heti rendszerességgel érkeznek a szigetre.

A busszal történő utazás a leghosszabb, ám az egyik legköltséghatékonyabb módja a szigetre jutásnak. Az utazási idő a megállásoktól és a határátlépésektől függően akár 24-26 óra is lehet, ám a buszok sofőrjei az utasok kényelme érdekében igyekeznek minél gyorsabban megtenni a távot.

A buszok többsége rendszerint Röszkénél lépi át a magyar határt, és a klasszikus Szerbia - Macedónia - Görögország (E75) útvonalon közlekednek. Görögországban a Lefkadára érkező turistabuszok menetrendtől és a közbeiktatott célállomásoktól függően eltérően is közlekedhetnek, mint a szigetre autóval érkezők.

A Lefkadára történő utazás közben a buszsofőrök hosszabb-rövidebb megállókat iktatnak be 4-6 óránként, amikor a benzinkutaton és pihenőhelyeken mosdók használatára, frissítő italok és ételek vásárlására van lehetőség néhány percben.

Ha a költséghatékonyság és a pénztárcád a buszos utazás során is fontos számodra, használd a Lefkada.hu kedvezménykuponját utasbiztosításodhoz, hogy minél több pénzt megspórolhass nyaralásodon!

A Lefkadára érkező buszok útvonalának nagy része hasonló az autóshoz
A buszos utazás során többször megáll a jármű nagyobb pihenőhelyeken 
Utazás közben
A legtöbb magyar nyaralót Nidribe hozzák a buszok

Busszal utazol Lefkadára? Maxold ki a nyaralásod, ne felejtsd el nyaralásod előtt elolvasni a Lefkada digitális útikönyvet!

A Lefkada digitális útikönyvben exkluzív leírásokat, bővebb és hasznosabb információkat, további érdekes olvasnivalókat olvashatsz magyar nyelven.

Fedezd fel Lefkadát!

Lefkada digitális útikönyv
Biztositas.hu utasbiztosítási kuponkedvezmény

Spórolj! LEFKADA.HU UTASBIZTOSÍTÁSI KUPONKEDVEZMÉNY

Hasonlítsd össze a legnagyobb biztosítók utasbiztosítási ajánlatait, válaszd ki a számodra legjobbat, és kösd meg biztosításod olcsóbban a LEFKADA.HU kedvezménykuponjával!
Tovább a kedvezményhez...
Lefkada fényképezés, kék színek


Fotózásban Partnerünk az Olympus

Az Olympus cserélhető objektíves PEN és OM-D fényképezőgépeivel a nyaralási fotók bámulatos minőségben örökíthetőek meg. Szeretettel ajánljuk őket minden nyaralónak hogy élményeiből a legjobbat hozhassa ki.
Bővebben az Olympus fényképezőgépeiről...

Like LEFKADA!

Keresd Lefkadát és a lefkada.hu-t Facebookon is! Kedveld oldalunkat a rendszeres frissítésű képekért és videókért az egyik legszebb strandokkal rendelkező görög szigetről:

facebook.com/lefkadahu

Lefkada FORUM

Csatlakozz a sziget első számú magyar fórumához! A Lefkada FORUM a Lefkada.hu és egyben a sziget több ezer fős létszámmal rendelkező Facebook csoportja.

További információ...

A legkedveltebb görög turisztikai társoldalak

Kefalónia sziget információk, strandok, látnivalók, városok
Kréta sziget látnivalók, strandok, információk
Karpathos, Görögország. Információk, települések, érdekességek.