Lefkada busszal

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV

Ismerd meg jobban Lefkadát: a páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Lefkada digitális útikönyv

Lefkada busszal

Tömegközlekedéssel Lefkadára

A szigetre több magyar utazási iroda is indít buszjáratokat, melyek heti rendszerességgel érkeznek a szigetre.

A busszal történő utazás a leghosszabb, ám az egyik legköltséghatékonyabb módja a szigetre jutásnak. Az utazási idő a megállásoktól és a határátlépésektől függően akár 24-26 óra is lehet, ám a buszok sofőrjei az utasok kényelme érdekében igyekeznek minél gyorsabban megtenni a távot.

A buszok többsége rendszerint Röszkénél lépi át a magyar határt, és a klasszikus Szerbia - Macedónia - Görögország (E75) útvonalon közlekednek. Görögországban a Lefkadára érkező turistabuszok menetrendtől és a közbeiktatott célállomásoktól függően eltérően is közlekedhetnek, mint a szigetre autóval érkezők.

A Lefkadára történő utazás közben a buszsofőrök hosszabb-rövidebb megállókat iktatnak be 4-6 óránként, amikor a benzinkutaton és pihenőhelyeken mosdók használatára, frissítő italok és ételek vásárlására van lehetőség néhány percben.

Ha a költséghatékonyság és a pénztárcád a buszos utazás során is fontos számodra, használd a Lefkada.hu kedvezménykuponját utasbiztosításodhoz, hogy minél több pénzt megspórolhass nyaralásodon!

A Lefkadára érkező buszok útvonalának nagy része hasonló az autóshoz
A buszos utazás során többször megáll a jármű nagyobb pihenőhelyeken 
Utazás közben
A legtöbb magyar nyaralót Nidribe hozzák a buszok

Busszal utazol Lefkadára? Maxold ki a nyaralásod, ne felejtsd el nyaralásod előtt elolvasni a Lefkada digitális útikönyvet!

A Lefkada digitális útikönyvben exkluzív leírásokat, bővebb és hasznosabb információkat, további érdekes olvasnivalókat olvashatsz magyar nyelven.

Fedezd fel Lefkadát!

Lefkada digitális útikönyv

A legkedveltebb görög turisztikai társoldalak

Kefalónia sziget információk, strandok, látnivalók, városok
Kréta sziget látnivalók, strandok, információk
Karpathos, Görögország. Információk, települések, érdekességek.
Like Lefkada!
Lefkada Facebook