Lefkada busszal

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV

Ismerd meg jobban Lefkadát: a páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Lefkada digitális útikönyv

Lefkada busszal

Tömegközlekedéssel Lefkadára

A szigetre több magyar utazási iroda is indít buszjáratokat, melyek heti rendszerességgel érkeznek a szigetre.

A busszal történő utazás a leghosszabb, ám az egyik legköltséghatékonyabb módja a szigetre jutásnak. Az utazási idő a megállásoktól és a határátlépésektől függően akár 24-26 óra is lehet, ám a buszok sofőrjei az utasok kényelme érdekében igyekeznek minél gyorsabban megtenni a távot.

A buszok többsége rendszerint Röszkénél lépi át a magyar határt, és a klasszikus Szerbia - Macedónia - Görögország (E75) útvonalon közlekednek. Görögországban a Lefkadára érkező turistabuszok menetrendtől és a közbeiktatott célállomásoktól függően eltérően is közlekedhetnek, mint a szigetre autóval érkezők.

A Lefkadára történő utazás közben a buszsofőrök hosszabb-rövidebb megállókat iktatnak be 4-6 óránként, amikor a benzinkutaton és pihenőhelyeken mosdók használatára, frissítő italok és ételek vásárlására van lehetőség néhány percben.

Ha a költséghatékonyság és a pénztárcád a buszos utazás során is fontos számodra, használd a Lefkada.hu kedvezménykuponját utasbiztosításodhoz, hogy minél több pénzt megspórolhass nyaralásodon!

A Lefkadára érkező buszok útvonalának nagy része hasonló az autóshoz
A buszos utazás során többször megáll a jármű nagyobb pihenőhelyeken 
Utazás közben
A legtöbb magyar nyaralót Nidribe hozzák a buszok

Busszal utazol Lefkadára? Maxold ki a nyaralásod, ne felejtsd el nyaralásod előtt elolvasni a Lefkada digitális útikönyvet!

A Lefkada digitális útikönyvben exkluzív leírásokat, bővebb és hasznosabb információkat, további érdekes olvasnivalókat olvashatsz magyar nyelven.

Fedezd fel Lefkadát!

Lefkada digitális útikönyv
Lefkada fényképezés, kék színek


Fotózásban Partnerünk az Olympus

Az Olympus cserélhető objektíves PEN és OM-D fényképezőgépeivel a nyaralási fotók bámulatos minőségben örökíthetőek meg. Szeretettel ajánljuk őket minden nyaralónak hogy élményeiből a legjobbat hozhassa ki.
Bővebben az Olympus fényképezőgépeiről...

Like LEFKADA!

Keresd Lefkadát és a lefkada.hu-t Facebookon is! Kedveld oldalunkat a rendszeres frissítésű képekért és videókért az egyik legszebb strandokkal rendelkező görög szigetről:

facebook.com/lefkadahu

Lefkada FORUM

Csatlakozz a sziget első számú magyar fórumához! A Lefkada FORUM a Lefkada.hu és egyben a sziget több ezer fős létszámmal rendelkező Facebook csoportja.

További információ...

A legkedveltebb görög turisztikai társoldalak

Kefalónia sziget információk, strandok, látnivalók, városok
Kréta sziget látnivalók, strandok, információk
Karpathos, Görögország. Információk, települések, érdekességek.