Lefkada autóbérlés

Lefkada autóbérlés (Lefkada rent a car)

Lefkada a szigetet kedvelők szerint akkor élvezhető és fedezhető fel legjobban, ha megvan a felfedezés szabadsága, ugyanis sok téren speciális a sziget.

Mivel a helyi buszközlekedés Lefkadán a sziget dimbes-dombos természeti adottságai miatt kevéssé ad lehetőséget a legjobb strandok és a látnivalók mélyebb felfedezésére, ezért itt kifejezetten megfontolandó az autó- vagy motorbérlés akár hosszabb távra is.


Lefkada szigetének városaiban, mint pl. Nidriben, Lefkadavárosban, Vasilikiben több autóbérlő cég is működik, melyek érvényes magyar jogosítványt és betöltött 21. (van ahol 23.) életkort kérnek az autót vezető ügyfeleiktől.

Mivel sok helyi cég a jelentősen megnövekedett forgalom és a rengeteg foglalás következtében nem mindig tud autót biztosítani, így érdemes megnézni és kalkulálni, vagy akár foglalni a nagyobb kölcsönzőknél is az alábbi linken, ha Nidriben, Lefkadavárosban vagy Agios Nikitasban szállunk meg:

Autóbérlés kalkulátor Lefkadára

(Lefkadát kell megadni a keresőben)

Sokan egyéni utazás keretében a prevezai repülőtérre (PVK) érkeznek a fapados Ryanair járattal. A repülőtéren szintén van lehetőség autókölcsönzésre, és itt előre foglalás javasolt, hogy nehogy ne legyen szabad autó. 

Autóbérlési kalkulátor a prevezai repülőtéren

(Preveza repülőtér (PVK) amit ilyenkor meg kell megadni a keresőben)

Like Lefkada!
Lefkada Facebook