A Lefkada FORUM szabályzata
FORUM csoportszabályok

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV

Ismerd meg jobban Lefkadát: a páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Lefkada digitális útikönyv

Lefkada FORUM csoportszabályok

Csoportszabályzat a facebook csoport tagjai részére

A Lefkada FORUM a lefkada.hu facebook csoportja: elsődleges cél a minőségi eszmecsere, elsősorban Lefkadáról és környékéről, ahová szeretettel várjuk a képeid, videóid, tapasztalataid, élményeid a szigetről!

Belépés előtt, illetve a csoport tagjaként légy tisztában a szabályokkal, és olvasd el az alábbiakat, hiszen betartásuk mindenki számára kötelező.

 

For rules of Lefkada FORUM group in english language please click here

Lefkada FORUM facebook group rules in English
Lefkada FORUM facebook csoport

Mielőtt kérdezel

1. Ha még nem jártál a szigeten, és mielőtt érdeklődnél a dolgokról, böngészd át Lefkada ismertebb strandjainak, látnivalóinak, településeinek bemutató honlapját, hiszen több dolgot tisztába tesz: www.lefkada.hu, de hisz épp itt jársz.

2. Ha a lehető legtöbb leírást és szakszerű információt szeretnéd elolvasni Lefkadáról magyar nyelven, rendeld meg a Lefkada digitális útikönyvet, melyet eszközeiden nyaralásodra is magaddal vihetsz.

3. Ha Lefkadára utazol, érdemes előre szállást foglalni, apartmanok és studiók ajánlatait városok szerint itt találsz: apartmanok és studiók Lefkadán

Általános csoportszabályok

Ne köszönd meg a befogadást

Belépéskor ne köszönd meg a befogadást, mert a beköszönésekkel széttöredezik a csoport idővonala. Mi köszönjük, hogy csatlakozol, bővíted a tagok sorát, továbbá tapasztalataiddal, képeiddel, kérdéseiddel hozzájárulsz a csoport működéséhez. Ígykérünk Te se köszönj be a fenti mondattal hozzánk, ugyanis a köszönések indok nélkül törlésre kerülnek - egyszerűen tölts fel egy új képet, írj néhány mondatot a szigetről, vagy kérdezd bátran ami érdekel - ilyen egy tökeletes belépő!

Nincs hirdetés!

Hirdetni kizárólag Partnerséggel, meghatározott feltételekkel, szerződéssel lehetséges, melyről szívesen tájékoztatjuk a szállásadókat, utazási irodákat, turisztikai szektor szolgáltatóit, és örömmel látjuk őket Partnereink között.

A csoport ennek megfelelően azonban nem ingyenes hirdetési felület, így a hirdetések, az indirekt / direkt hirdetési célú posztok, megosztások észlelésük esetén figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek, a hirdetőt pedig figyelmeztetés nélkül kizárhatjuk a csoportból.

A hirdetések szabályozása mellett a csoportban történő ügyfélvadászat, privát  üzenetben vagy nyilvános ajánlatadás, üzleti célú ajánlatokkal megkeresés, bizonytalan eredetű utazásszervezés, engedély nélküli szállásajánlás, stb a csoport tagjainak érdekében azonnali kizárással jár. Tilos a lefkada.hu oldalhoz nem kapcsolódó affiliate kódok, jutalékos kedvezményrendszerek, stb ajánlása, megosztása, saját affiliate linkek beszúrása.

Más csoport hirdetése, linkelése csak engedéllyel történhet, más esetben azonnali kizárással járhat.

Booking info

Ha szállást ajánlanál a booking com -on keresztül, kérjük az ajánlásokat / találatokat az alábbi linken keresztül keresd meg és linkeld: közvetlen link a booking.com-hoz

A linken keresztül történő ajánlás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Lefkada.hu / Lefkada FORUM működhessen, fennmaradhasson, illetve a jövőben is minőségi tartalmat oszthassunk meg Veled weboldalunkon, illetve facebook oldalainkon. A Lefkada FORUM-ban emiatt az ettől eltérő, nem a fentiek szerint megosztott booking-os ajánlásokat  kénytelenek leszünk törölni.

Kamuregek, arc nélküli profilok kíméljenek

A kamureggel, illetve kamureg gyanús profillal próbálkozó csatlakozók elutasításra kerülhetnek. Ha valakinek nincs rendes profilja Facebookon, azaz saját profilképe, nincs rendes neve, nincsenek ismerősei, nem láthatóak olyan egyéb adatok róla, melyek valós személyként és profilként azonosítanák, a csatlakozási szándéka elutasításra, a profilja pedig tiltásra kerülhet. A csoporttagok többségének védelmében aki az előzőekben részletezett regisztrációval rendelkezik, és nem vállalja fel Facebookon saját magát, annak sajnos nem kerül engedélyezésre a csoporttagság.

Légy tisztelettel mások iránt

A cél a kulturált tapasztalatmegosztás- és szerzés, baráti hangnemben. Kérjük ezt tartsd tiszteletben! Aki esetleg a csoport tagjaival kötekszik, személyeskedik, ellenségeskedést szül, túllép az irónián, gúnyos megjegyzéseket tesz, vagy nem képes elfogadni mások véleményét, attól megválunk, és újracsatlakozásra sincs lehetősége.

Használd a keresőt

Az elmúlt hónapokban már számos téma felmerült, amire hasznos és konstruktív válaszok születtek. Mielőtt kérdezel, nézz szét a régebbi posztok között is, a lefkada.hu-n, illetve a szigetet érintő legbővebb magyar nyelvű információforrásként legjobban a Lefkada digitális útikönyv segít.

Maradjunk a témánál, maradjunk a minőségnél

A csoport középpontjában Lefkada és környéke áll, így a nem ideillő tartalom törlésre kerül. Nem gyűjtünk szavazatokat, adományokat, lájkokat senkinek, nem asszisztálunk mások megosztós játékaihoz.

Rengeteg a neten a fals információkkal, saját tartalom nélkül, mások gyakran illegálisan letöltött képeiből és videóiból élő weboldal és facebook oldal, melyek posztjainak megosztása észlelésük esetén szintén törlődik.

Ne csak olvass, ossz is meg tartalmat!

Szeretettel várjuk lefkadai képeid, élményeid, tapasztalataid - oszd meg őket bátran!

Köszönjük, hogy időt szántál a Lefkada FORUM csoportszabályainak elolvasására, és hogy betartod a fentieket! A szabályok a tagság érdekében, oldalunk működésével összhangban kerültek kialakításra.

Kellemes fórumozást, élmény- és képmegosztást kívánunk!

Lefkada FORUM facebook group rules

Lefkada FORUM facebook group rules in English

Don't say 'thank you' for membership

After joining Lefkada FORUM facebook group, please don't say 'thank you' for the membership. These posts are perfectly useless, and will be deleted.

Advertising is forbidden

We keep Lefkada FORUM clean from third party and unchecked advertisements, please keep in mind. Advertising of accomodations, products, services, renting, etc will be deleted, and the membership of the advertiser will be deleted also from the list of members. Advertising is allowed only for Partners of our website and facebook site. If you want to advertise on our site / FORUM, feel free to ask about possibilites / advertising packages. 

Posting links with affiliate codes, business links, etc will be also deleted, and membership will be terminated. 

Links to Booking.com

If you want to share accomodations with group members, please use this link to search and share your favourite apartment or studio: direct link to booking.com

Using this way of sharing helps a lot to maintain our website, facebook sites and forums. If you wan't do this and common booking links will be shared, those posts will be deleted also.

This FORUM is only for real people

There are some fake profiles on Facebook with fake identities, photos, personal infos, etc. For protection of group members we will not allow to join to our group these profiles  So freshly generated profiles, profiles with no photos,without friends, etc unfortunately will be not members in our group.


Main theme: Lefkada & nearby islands

This group is addicted to Lefkada and the nearby small islands. Please don't ask or write off topic things, like politics, other Greek regions, etc.

Be friendly and helpful

In Lefkada FORUM there are friends of Lefkada island, and it is a huge community for fans. Be kind and patient to other members, or help them if need it.

Don't be shy, share your photos and you thoughts

Soul of the group are your photos, videos and other goods, so share them!

Thank you for following these simple rules, have a nice time! :)


Lefkada digitális útikönyv

TUDJ MEG TÖBBET a szigetről a LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYVBŐL!

További alap információkat, érdekességeket és hasznos dolgokat a sziget strandjairól, látnivalóiról, városairól a Lefkada digitális útikönyvben olvashatsz.

A több száz oldalas magyar nyelvű lefkadai tudásbázis nélkülözhetetlen alapot képez a sziget alapos megismeréséhez.
Bővebben...
Lefkada digitális útikönyv

Lefkada digitális útikönyv

A legkedveltebb görög turisztikai társoldalak

Kefalónia sziget információk, strandok, látnivalók, városok
Kréta sziget látnivalók, strandok, információk
Karpathos, Görögország. Információk, települések, érdekességek.
Like Lefkada!
Lefkada Facebook