Közösségi szigetmegbeszélő
Lefkada FORUM

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV

Ismerd meg jobban Lefkadát: a páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Lefkada digitális útikönyv

Lefkada FORUM

Lefkada Facebook csoport

A Lefkada FORUM a sziget legnagyobb magyar Facebook csoportja, több ezer taggal.
A Lefkada FORUM tagjai egymással képeket, videókat, élményeket osztanak meg baráti keretek között, hiszen Lefkadán nincs két ugyanolyan pillanat.
A Lefkada FORUM facebook csoporthoz bárki csatlakozhat, aki kedveli a szigetet, szeretne a legnagyobb és leglelkesebb magyar Lefkadás közösséghez tartozni.
A Lefkada FORUM-hoz csatlakozás előtt mindenkinek el kell olvasnia és fogadnia a csoportszabályzatot, melynek betartása minden tag számára kötelező érvényű. A csoportszabályzat betartása a csoport fenntarthatóságát, illetve a tagok biztonságát szolgálja.

Tovább a Lefkada FORUM csoportszabályzatához...

A Lefkada FORUM csoport a FORUM utazási facebook csoportok tagja, melynek publikus tagjai az alábbi zárt facebook csoportokból állnak, érdeklődési területtől függően:

Lefkada FORUM
 | 
Kefalonia FORUM | Karpathos FORUM | Rodosz FORUM

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV
Lefkada digitális útikönyv

Ismerd meg jobban másoknál Lefkadát: a páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Lefkada fényképezés, kék színek


Fotózásban Partnerünk az Olympus

Az Olympus cserélhető objektíves PEN és OM-D fényképezőgépeivel a nyaralási fotók bámulatos minőségben örökíthetőek meg. Szeretettel ajánljuk őket minden nyaralónak hogy élményeiből a legjobbat hozhassa ki.
Bővebben az Olympus fényképezőgépeiről...

Like LEFKADA!

Keresd Lefkadát és a lefkada.hu-t Facebookon is! Kedveld oldalunkat a rendszeres frissítésű képekért és videókért az egyik legszebb strandokkal rendelkező görög szigetről:

facebook.com/lefkadahu

Lefkada FORUM

Csatlakozz a sziget első számú magyar fórumához! A Lefkada FORUM a Lefkada.hu és egyben a sziget több ezer fős létszámmal rendelkező Facebook csoportja.

További információ...

A legkedveltebb görög turisztikai társoldalak

Kefalónia sziget információk, strandok, látnivalók, városok
Kréta sziget látnivalók, strandok, információk
Karpathos, Görögország. Információk, települések, érdekességek.