Közösségi szigetmegbeszélő
Lefkada FORUM

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV

Ismerd meg jobban Lefkadát: a páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Lefkada digitális útikönyv

Lefkada FORUM

Lefkada Facebook csoport

A Lefkada FORUM a sziget legnagyobb magyar Facebook csoportja, több ezer taggal.
A Lefkada FORUM tagjai egymással képeket, videókat, élményeket osztanak meg baráti keretek között, hiszen Lefkadán nincs két ugyanolyan pillanat.
A Lefkada FORUM facebook csoporthoz bárki csatlakozhat, aki kedveli a szigetet, szeretne a legnagyobb és leglelkesebb magyar Lefkadás közösséghez tartozni.
A Lefkada FORUM-hoz csatlakozás előtt mindenkinek el kell olvasnia és fogadnia a csoportszabályzatot, melynek betartása minden tag számára kötelező érvényű. A csoportszabályzat betartása a csoport fenntarthatóságát, illetve a tagok biztonságát szolgálja.

Tovább a Lefkada FORUM csoportszabályzatához...

A Lefkada FORUM csoport a FORUM utazási facebook csoportok tagja, melynek publikus tagjai az alábbi zárt facebook csoportokból állnak, érdeklődési területtől függően:

Lefkada FORUM
 | 
Kefalonia FORUM | Karpathos FORUM | Rodosz FORUM

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV
Lefkada digitális útikönyv

Ismerd meg jobban másoknál Lefkadát: a páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Like LEFKADA!

Keresd Lefkadát és a lefkada.hu-t Facebookon is! Kedveld oldalunkat a rendszeres frissítésű képekért és videókért az egyik legszebb strandokkal rendelkező görög szigetről:

facebook.com/lefkadahu

Lefkada FORUM

Csatlakozz a sziget első számú magyar fórumához! A Lefkada FORUM a Lefkada.hu és egyben a sziget több ezer fős létszámmal rendelkező Facebook csoportja.

További információ...

A legkedveltebb görög turisztikai társoldalak

Kefalónia sziget információk, strandok, látnivalók, városok
Kréta sziget látnivalók, strandok, információk
Karpathos, Görögország. Információk, települések, érdekességek.
Like Lefkada!
Lefkada Facebook