Élményből tízes.
Lefkada TOP 10

Tudj meg többet a szigetről!

LEFKADA DIGITÁLIS ÚTIKÖNYV

Ismerd meg jobban Lefkadát: a páratlan magyar nyelvű információgazdagságot jelentő Lefkada digitális útikönyv segítségével további leírásokkal, érdekességekkel és hasznos információkkal gazdagodsz, több száz oldalon keresztül.

Lefkada digitális útikönyv

Lefkada TOP 10

Szuper dolgok a szigeten

Lefkadán nem fogsz unatkozni: a strandok és természeti szépségek sokaságán kívül hangulatos városokban tudod emlékezetesen eltölteni a nyaralásod. Mutatunk néhány remek dolgot a sok közül, hogy mik szerepelnek számos nyaralónál a legjobb lefkadai dolgok között!

Fürdőzés Porto Katsikin

A világ legszebb strandjai között is számontartott Porti Katsiki Lefkada első számú strandja, szépsége és monumentalitása évről évre látogatók ezreit vonzza. Ha nem jártál a Porto Katsikin, nem is voltál igazán Lefkadán - ne hagyd ki Te sem!

A sziklastrandok felfedezése

A legvadregényesebb külsővel bíró lefkadai strandok nem maradhatnak ki a kötelező látnivalók közül.

Ezek között akár még a tomboló főszezonban is találhatsz egy nyugodtabb zugot, ahol felhőtlenül élvezheted a Jón-tenger kék habjait!

Búvárkodás a sziget körül

A sziget legjobb búvárvizei egészen más karakterű tengerpartok, mint a nyugati híres strandok, mégis pazar élményeket nyújthatnak.

Frissítő zöldeskék vízük, a vadregényes természeti környezetük az egyik leghangulatosabb lefkadai strandokká emelik őket.

Vacsora a halászfalvakban

Lefkada halászfalvai hamisítatlan görög tengerparti élménnyel kényeztetnek: a hegyek lábánál fekvő elhelyezkedésük, hangulatos kikötőik, jobbnál-jobb tavernáik egy igazán kellemes vacsora elköltésére hívnak!

Naplemente a Cape Doukatonál

Lefkada legdélebbi pontja a hatalmas függőleges szikláival, és a klasszikus világítótornyával csábítja a látogatókat.

Tiszta időben nem csupán a sziget partvidékét, de a másik irányba tekintve még Kefalónia és Ithaka zöldellő sziluettjeit is megtekintheted!

Egy jó túra a hegyekben

Lefkada erdőségei, hegyes-völgyes vidéke adja magát a szuper túrákhoz!

Szeretnél egy igazán szép görög vízeséshez ellátogatni, melynél a természeti környezet és az odavezető út is dekoratív? Lefkadán megteheted: ne hagyd ki a Nidri melletti Dimosari vízesést sem!

Kapd el a szelet!

Kalandvágyóak figyelem: Lefkadán görög szörf-mekka vár, ahová Európa számos országából érkeznek a látogatók!

Az Eric nevű szél jó mókát ígér, ha a vízen szeretnél siklani, élvezni a szél és hullámok erejét.

Fedezd fel a helyi kulturát és történelmet!

Lefkada természeti szépségei mellett a kultúra és a régészet iránt érdeklődők számára sem lehet közömbös: több múzeum, ókori és középkori történelmi emlék, és óvárosi csendéletek várják az érdeklődőket.

 

Szállj tengerre!

A sziget körül egyedülállóan gazdag szigetvilág vár bebarangolásra, melyeket hajóbérléssel vagy hajókiránduláson fedezhetsz fel.

Ha Lefkadán töltöd nyaralásod, ne hagyd ki a hajókázást - szállj partra akár Meganisin, Ithakán, Kefalónián, Kastoson, Kalamoson is!

És ezeken felül rengeteg remek dolog vár még rád!

A Lefkada digitális útikönyvben számos más időtöltésről is olvashatsz, hiszen tippeket és ötleteket kapsz további érdekes látnivalók, kiváló strandok, egyedi városkák részletesebb felfedezésére is.

Kellemes időtöltést kívánunk ezen a csodálatos görög szigeten!

Lefkada digitális útikönyv

Lefkada digitális útikönyv

Agios Ioannis, Lefkada legszebb strandjai

A legkedveltebb görög turisztikai társoldalak

Kefalónia sziget információk, strandok, látnivalók, városok
Kréta sziget látnivalók, strandok, információk
Karpathos, Görögország. Információk, települések, érdekességek.
Rodosz legszebb strandjai és legjobb látnivalói. Nyaralási információk Rodoszról, Rodosz GUIDE
Like Lefkada!
Lefkada Facebook